Laskutus

Maksuehto on 14 pv netto. Laskutus tapahtuu koulutuksen jälkeen.

Peruutusehdot

Ilmoittautuminen on sitova, mutta sen voi peruuttaa veloituksetta viimeisenä ilmoittautumispäivänä tai sitä ennen. Jos lähikoulutuksen peruutus tapahtuu vähintään 4 työpäivää ennen tilaisuutta, laskutetaan 50 % tilaisuuden hinnasta. Jos peruutus tapahtuu myöhemmin tai peruuttamatta osallistumista ilmoitettu henkilö tai hänen sijaisensa ei saavu tilaisuuteen, koulutusmaksu veloitetaan kokonaisuudessaan. Peruutus on tehtävä kirjallisesti sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Esteen ilmetessä on mahdollista luovuttaa paikka toiselle henkilölle. Muutoksesta tulee ilmoittaa kouluttajalle ennen tilaisuuden alkua.

Tilaisuuden osallistujien enimmäismäärä ylittyessä, ilmoitetaan asiasta erikseen mahdollisimman pian ilmoittautumisen jälkeen. Mikäli koulutus joudutaan perumaan vähäisen osallistujamäärän tai kouluttajan sairastumisen vuoksi, osallistujalle tarjotaan mahdollisuutta siirtää osallistumisensa lisäkuluitta seuraaviin tai muihin koulutuksiin. Koulutuksen järjestäjällä on oikeus painavista syistä tehdä muutoksia tilaisuuden ohjelmaan tai peruuttaa tilaisuus kokonaan.

Etäkoulutuksissa koulutettava on velvollinen varmistamaan että TeamViewer toimii käytettävässä tietokoneessa sekä tietokoneen ääniasetukset ovat kunnossa. Tietokoneen on oltava kytkettynä internet-verkkoon. Vaadimme koulutettavilta headset kuulokkeet, tietokoneen oman mikrofonin ja kaiuttimien käyttö aiheuttaa äänen kierto-ongelman joten niitä ei salita.

Etäkoulutuksissa vähimmäismäärä on 2 koulutettavaa, lähikoulutukissa Tampereella 3 koulutettavaa ja Keravalla 5 koulutettavaa. Jos vähimmäismäärä ei täyty niin koulutusta ei järjestetä.